Nieuws

27 juni 2017

Waanzinnig trots!!
Uit 300 bedrijven is Kvartett geplaatst in de MKB Innovatie Top 100 van de KvK. Alle bedrijven zijn door de KVK beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie. In september wordt bekend welk bedrijf uit de Top 100 zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen. Spannend!

1 maart 2017

Ons vernieuwde portaal is in de lucht! Met nieuwe extra functionaliteiten om het onderling in- en uitlenen van personeel nog makkelijker te maken. Interesse? Aanmelden kunt u hier.Wij nemen dan snel contact op over de mogelijkheden!

12 Februari 2017

Kvartett on Air. Kvartett heeft een interview gegeven hoe Kvartett een oplossing kan zijn voor de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Hoe? Door regionaal te kijken waar de benodigde competenties wel beschikbaar zijn.

8 Januari 2017


 

Volop bezig met onze gadgets. Anders kijken, anders doen! Samen vast personeel inzetten door onderling van elkaars personeel gebruik te maken. Zoek op competentie en periode, vind & boek!
 
 

14 December 2016
Trots! Wij zijn genomineerd voor de innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel. Zij Twitteren over ons als 'de AirBnB van de arbeidsmarkt'. Een mooi compliment, als je het ons vraagt.

12 December 2016

Mogen we even voorstellen: Tom van Doorne, Commercieel Directeur Kvartet: "Mijn enthousiasme is zo groot omdat Kvartett echt vernieuwt. Kvartett is geen oude wijn in nieuwe kruiken. Onze dienstverlening zou zomaar de gehele arbeidsmarkt een hele positieve draai kunnen geven. Vaste contracten worden weer cool, ook voor werkgevers. Daar zet ik mijn kennis, ervaring en netwerk heel graag voor in."
9 December 2016
BAM! Kvartett heeft gesproken. En hoe! Op het nationale 'HR Top 100' congres mocht Kvartett vertellen hoe de grootste uitdaging op de arbeidsmarkt kan worden getackeld. Flexibilisering van organisaties en vaste contracten van medewerkers kunnen echt hand in hand naar de toekomst. Met Kvartett.

8 December 2016
KICK-OFF!! Een groep toonaangevende onderhoudsbedrijven in de regio Eindhoven zijn afgelopen week bijeen geweest voor hun Kvartett kick-off meeting. Kvartett gaat het in- en uitlenen van personeel tussen deze bedrijven faciliteren, wat zal leiden tot grote voordelen van alle betrokkenen! Onze dienst werkt voor alle organisaties en in alle branches.

15 November 2016
Vacature: Projectmanager, Is Kvartett op zoek naar jou?
Kvartett is namelijk de arbeidsmarkt aan het openbreken en jij kunt daar deel van gaan uitmaken! Kvartett, gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, zoekt een ervaren Projectmanager (m/v). Waarom? Omdat Kvartett groeit en mensen nodig heeft om de arbeidsmarkt verder open te breken!Kvartett faciliteert organisaties bij het uit- en inlenen van vast personeel. Zodat organisaties hun flexibiliteit kunnen vergroten, hun personeelskosten kunnen verlagen en dat de medewerkers zich kunnen ontplooien.De projectmanager begeleidt de integratie van onze dienstverlening binnen grote organisaties. Ben of ken jij die organisator waar wij naar op zoek zijn? Je kan direct solliciteren via sollicitatie@kvartett.com.

15 Oktober 2016
Wij zijn genomineerd voor de 2017 MKB Innovatie Top 100!
De Kamer van Koophandel presenteert ook in 2017 de allermooiste innovatie-etalage van Nederland. Kvartett is de AirBnB van de arbeidsmarkt.
Welke ondernemingen zijn nog meer innovatief? 


10 Oktober 2016
Waar komt de naam Kvartett eigenlijk vandaan?
'Kvartett' is inderdaad de Zweedse vertaling van Kwartet, het spel waarbij je op zoek gaat naar het compleet maken van je set kaarten. Dit is exact wat Kvartett mogelijk maakt voor organisaties: zorgen voor de optimale set mensen op het juiste moment. Samen met andere Kvartetters!

September 2016
Even voorstellen;
Hallo, ik ben Christel een 21-jarige studente marketing en ik loop sinds september stage bij Kvartett. Met veel plezier ga ik Kvartett zowel commercieel als klantgericht ondersteunen, waarbij ik streef naar het positief onderscheiden van mezelf en Kvartett met mijn persoonlijke, creatieve en kritische blik. Ik kijk uit naar het bijdragen aan deze innovatieve manier van het openbreken van de arbeidsmarkt. Aangenaam!